Sunday, January 1, 2012

Malam New Year tak se''special'' dulu..

Malam New Year aku tak se'special' dulu kut.Klu dulu muka akulah kat Bukit Bintang tu sekarang dah tak kuase aku nak pegi tempat crowded macmtu lagi mau pengsan aii.


So comfirm dok umah je kan,aku habeskan masa tengok video Youtube Ustaz Azhar Idrus.Aku dengar semalam Ustaz Azhar ade kat Shah Alam buat ceramah tapi tak berkesempatan nak pegi.Rugiiinyerr.



Ni first time aku upload video kat Youtube tau.Sambutan tahun baru kat area umah aku.Dari rumah aku tu dapat tengok banyak bunga api depa main kat area lainlah.Cer korang tengok.



Habes jer berdentum bagai tu aii sambung tengok game Arsenal lohhh lagi bagus.Hahaha.Arsenal menang semalam senyum kambing lah Bg Chik.Pastu tido...zzzzz.


No comments:

tweet..

Followers