Thursday, May 24, 2012

Tiba-tiba dia bawak besi...!

Yer betul aku tak tipu depan mata aku tuh..

1am
Aku rasa macam takleh nak tido jadi aku dengan kawan aku pusing KL jap pastu singgah ke Dataran Merdeka.Kebetulan orang ramai lagi kat situ sebab ada sambutan Colors Of Malaysia hujung minggu tu.Polis pun ada parking sekali kat citu..

tempat kejadian

Dari jauh aku nampak budak2 jalan ala2 gangster jer lalu depan aku pastu die panggil budak pompuan sebelah aku ikut dia.Kat hujung tu aku nampak die tolak budak pompuan tu siap terduduk budak tu atas simen.Tiba2 aku dengar budak lelaki jerit2 sambil larik bawak batang besi!Aku agak die nk pukul budak yg ala gangster tadi tu..

Menyirap darah aku!Selama hidup ni aku tak pernahlah tengok orang gaduh pukul2 live gni..aku nampak depa dok tunjuk2 pastu aku toleh tempat lain takutlah nak tengok..

Pastu aku dengar kawan aku cakap ''Bila nak start ni?''
''hahhh??''

Rupanya depa dok gaduh mulut jer aku agak sebab polis ade ctu kut!Alahh drama tullaaa...


No comments:

tweet..

Followers