Thursday, April 19, 2012

Sapa nak???

Kehulu kehilir harini hantar barang..ni aku nak clear kan stock handbag ni..Sape nak????

Harga asal Rm39 so aku bagi RM20 jek siap pos!Kalau Sabah/Sarawak tu kene tambah ckitlah utk pos..Ni last piece tau cepat2lah rembat...kalau nak email aku delour87[at]gmail.com ek.

Size : P25.8cm x  L8cm x  T14.5cm






4 comments:

black_mel said...

blum ada gf lg..nak beli untuk emak,emak pun dah ada banyak..next time..;)

p/s:cuba letak harga asal sekali untuk compare dgn harga rm20 sbb kalau lelaki mmg x dpt agak harga asal..just cadangan jer..jangan marah yer delour..sbb rm20 dgn pos mmg murah..

delour said...

black_mel
aaa lah sy lupa nak letak rega asal..thankq blackmel sebab ingtkan=)

Harga Trica Jus said...

keren nih

delour said...

Harga Trica Jus
Tq=)

tweet..

Followers