Thursday, April 26, 2012

Pengumuman!

2 hari merempit dalam hujan hantar barang haini aku dah tak sihat dah..Sekarang ni dok tunggu kawan aku bawak balik ubat..

google

Nak buat pengumuman ckit sapa-sapa yang buat order di Trick-UP harini aku mohon maaf sangat2lah sebab mungkin email korang tu lambat ckit aku nak reply yer..Hope lepas makan ubat ni cepat baik den nak merempit lagi ni uiii..


2 comments:

zera eira said...

semoga cepat sembuhh yaaaa! :)

delour said...

zera eira
Tq dear=)

tweet..

Followers