Tuesday, January 24, 2012

Tau tak mende RT tu??

RT in Twitter means ReTweet/RepeatTweet.Faham tak?Bila ade tweet yg menarik and U nak share dengan ur followers it's ok.

Tapi bila dah u borak dengan kwn u pun nak RT nak kasi semua followers tahu ape yg u olls borakkan / nak bagitau semua yg u ni peramah orangnya.Stop it lah RT only bende penting  n berfaedah jer kacau timeline tau tak.

Dah u setiap saat borak ngn followers u and berderet jer kemain susah aku nak carik tweet rakan2 yg lain.

3 comments:

NighBerkz’S Blogs said...

x pandi ar nak gune tweeter..hekhke




http://nighberkz.blogspot.com

delour said...

nighberkz's blog
twitter best kene tryyyyyyy=P

NighBerkz’S Blogs said...

hakhka x rti ar.. wat tutor sket care gune tweeter..hekhke



http://nighberkz.blogspot.com

tweet..

Followers