Wednesday, January 25, 2012

Lubuk emas Cake Pops!

Cake Pops ni sangat cute and ade macam2 rupa bentuk..Aku tak pernah tau pun ape Cake Pops tu sebab kat Malaysia ni asyik2 cupcake asyik2 cupcake.Start ambik tahu lepas aku terbaca buku utk buat Cake Pops kat Mag Female!


Inilah die buku Cake Pops yg buat aku tengok kat Mag tu..Harganya uii mahal jugak..


Kalau lah aku ni kreatif dah lama aku try buat cake secomel ni.Bila aku carik kat internet di Malaysia ni masih tak ramai yang buat Cake Pops ni.Yang ade pun design basic2 sajer.Jadi aku rasa sape2 yang terer baking dan kreatif tu ini boleh dijadikan lubuk emas korang utk tahun ni kut..=P

Good Luck!

Pic kredit to google

No comments:

tweet..

Followers