Friday, December 23, 2011

Tanda protes tak puas hati kat aku!!!

Tengok dari cara die tu memang aku dah tau yang sememangnya dia tak puas hati kat aku.Aku nampak tapi buat tak tau jer.Lagipun aku dah cukup baik dah dengan die before ni nak lelebih pulak.

Korang tengok ni Bubble tunjuk rasa tak puas hati dia kat aku.Rosak cage tu asyik digigit jer.Before ni aku dah bagi chance bubble di kuar dari cage berjam2 pulak tu.Sekarang nak kuar lagi mana boleh mcmtu.


Selagi aku tak kuarkan dia selagi tulah cage tu bunyik macam nak roboh dibuatnya.Bila aku bagi kuar dia buat sepah habis makanan dalam mulut dia kuarkan balik kan aku jugak yang nak cuci lantai nanti.



Ko duduklah dalam cage tu je no more kuar2 tunggu minggu depan baru leh kuar..Hehe.


2 comments:

saya_arief said...

hensem betol cik hamster tu..
buat den rindu kat ex-hamster den.
haha.
:D

delour said...

saya_arief
die nk kuar cage tu yg buat muka hnsem..hehe..skrg dh xbela hmster dh ke arief??

tweet..

Followers