Friday, December 23, 2011

Reaksi seorang lelaki tentang video propose di Youtube..

Korang ingat tak this one video youtube tentang seorang lelaki propose tunang die.Klu yg belum tengok boleh usha kat CNI.

Satu hari aku tunjuklah vid ni kt seorang kawan lelaki aku.Aku dah tengok before tu sesambil berangan ''Best nyer this guy!'' pastu feeling2 pulak sesambil menitiskan air mata.Biaselah perempuan mestilah rasa terharu gitu.

First time kawan aku tengok die senyap xde komen pape.''Takde perasaan betulla lelaki ni!!" pastu tanpa aku sangka kawan aku ulang tengok sekali lagi.Hahaha.

Pas habis tengok kali kedua die tetap tak komen pape tapi dok mengajuk ape lelaki tu buat!Last2 aku dok puji2lah guy tu,macam2lah.


Pastu kawan aku kata ''Lain orang lain caranya''

''Lelaki ni lain2 jadi cara nak tunjuk kasih tu pun lain.Ada yg tunjuk melalui material,kata-kata and even senyuman yg paling manis.=)''

Pic kredit to PhotoNet

No comments:

tweet..

Followers