Monday, October 10, 2011

Berangin di Dataran..



Aku ambik pic lampu ni sebab aku tengok lampu ni jer yg best nak dijadikan modal intro dalam entry aku ni.


Lame dah haku tak menapak kat dataran ni.Hjg minggu lepas pegi jugaklah coz haku boring takde ape nak buat kat rumah.Katanya bzzzzzz..Yer bz kemas barang aku nk berpindah pulak ke utara gtu.Deals dgn org sana bsg2 kat abg chick kasi clear cepat.Tu pun baru selangkah die bergerak.


Kamera aku ni tak sharp tul laaaaaaaaa..Aku tgh ngantuk ni sambil buat entry ni malas dah aku na menanggguhnya lagi.Klu ade typo tu biasalahhh aku ngantuk tau!



2 comments:

Redbloodsnow said...

super giler lawa lah pemandang time mlm di dataran ek. teringin la nk gi..huhu

delour said...

redbloodsnow
dh kawen t ajak hubby dtg kl ekkk=P

tweet..

Followers