Thursday, September 29, 2011

Miss Simply Pretty..Siapa lagi cantik???

Khas buat kamu gadis2 yang cun2 comel2 cantik2 semua tu korang terasa tak nak jadi beauty pageant??Alah a'la Deborah Henry,Nadine Ann Thomas ataupun Thanuja Anathan.

Gelaran yg bakal jadi rebutan adalah Miss Simply Pretty Avon 2011.Disamping tu kan korang leh menang hadiah bernilai Rm4K tau.Siap dapat FREE makeover & photo session lagi!Eh bukan tu je tau hadiahnya ade banyaaaaaakkk lagi.Klu rasa serius or nak tau lebih pasal Miss Simply Pretty Avon 2011 leh klik pada gambar dibawah k.


Untuk lebih mudah jenguk FB Avon.


No comments:

tweet..

Followers