Monday, August 15, 2011

JOM PACAK BENDERA DI BLOG

Jomlaaa sama2 letak bendera kat blog.Sekarang ni kan bulan kemerdekaan,alah sebulan je pun .Tak dapat nak mengibarkan bendera kat rumah sewa aku ni jadi kibarkan kat blog jelah dulu.



Masa arwah ayah aku ade lagi dulu dielah yg rajin pacak bendera depan rumah kat kampung tu.Tiap2 tahun ko tak pernah miss.Sekarang mak aku tak larat dah nak pacak bendera tu tunggulah anak2 mak balik karang adelah yg rajin tangan tuh.

Thanks a lot kat Amir Izzat memanjang akak carik bendera gerak2 ni baru leh jumpe.Korang nak jugak bendera tu leh copy codenya kat blog Amir Izzat.Free jek..

2 comments:

myra yusreena said...

hehe. nak pacak nak pacak!

delour said...

MYRA YUSREENA
hahaha..p pacak cpt!=P

tweet..

Followers