Monday, August 15, 2011

BUKAN REZEKI KITA DATUK LEE CHONG WEI

Inilah gambar LinDan Juara Badminton Dunia 2011 buat kali ke-4

Sob..sob..=(

google

Ini adalah keputusan perlawanan antara Datuk Lee Chong Wei (LCW) dan Lin Dan :

22-20, 14-21, dan 20-22

Korang lihat lah keputusan set ketiga itu aku mmg sah2 akan kecewa.Klu aku dah kecewa ape lagi LCW ye tak.Ckit jer lagi tu.Namun gelaran Juara Dunia masih bukan milik pemain Malaysia.Ape nak buat kan=(

Tapi bila aku pikir balik usaha LCW dalam game tu aku rasa tak adil utk kita rasa down or kecewa dengan die.LCW bermain sgt baik dan nampak di riak wajahnya yg inginkan gelaran Juara Dunia itu.

Malaysia oh Malaysia kene cari pemain pelapis bertaraf dunia selepas ini kerna mungkin LCW takkan beraksi lebih lama dalam dunia badminton lagi.

No comments:

tweet..

Followers