Tuesday, July 12, 2011

MEE BANDUNG LELEH AIR LIUR....




Nak masak sendiri macam tak reti.Klu tau pun jadik tak sedap kang rugi pulak.Kat Cheras ni kat mane ade mee bandung yg sedapppp???Aku pernah rasa mee bandung yg kasi leleh air liur masa aku ke seremban dulu(seremban ke nilai nih??)Kuah die perggghhhhhhh...gulpgulp**

4 comments:

Jay said...

adoi..kenapalah tunjuk gambar mee bandung ni...dahlah aku ni mmg kaki mee bandung..semua tempat aku nak rasa mee bandung mana yg sedap...tak boleh jadi ni..nak pekena semangkuk dua...mana nak cari mee bandung yg super sedap ni....

said...

warghh!! udang dia debab debab!! hehe

delour said...

jay
aii jay ko kene try mee bandung tempat aku mkn tu..Tekak aku rasa sedapp bangat!!nnt aku cmfirmkan balik tempatnye...

delour said...

hadoi mcmane nth nk buat name u tu dearr..akak tak retiii..
udang debab2 makin berselera koo...

tweet..

Followers