Tuesday, July 12, 2011

ADDICT GAME PLANT VS ZOMBIE!

Klu tak salah kenape nk bising2 nak marah2..Eheheh tersentap pulak..Biaselah aii pun mnusia jugak ada masa rasa pahit ade masa manis pulak..Baru jer settle lunch.Setelah 2 hari tak sempat nak merasa kerabu mangga depa(asyik habes jer) hari ni rezeki aii ceduk bebanyak.Dah siap makan,hati pun senang=).Balik2 keje takde wahhhhhhhh heaven!!!

Bila dh time boring2 gni aku dok habis masa & tenaga main game Plant vs Zombie.Aii addict koooo!!!Salahkan anak cousin kecik comel aku tu bagi aku try main game ni tahun lepas.

google
Uiii achick nk perang dgn zombie jap yer...

1 comment:

Bluewendy said...

sker men games nih..mencabar.. hahha.. dah habis men dah pon..kih3

tweet..

Followers