Friday, June 10, 2011

PIZZA TIME!

Selepas packing semua barang customer bahu aku rasa lenguh2 jer dua2 belah pulak tu.Sapu minyak panas and baring jap.Terus lena.

Berkat sedikit kesabaran alhamdulillah my biz going well.Walaupun taklah untung besar2 punya tapi dh nampak perubahan.Itu yang penting.Petangnya kuar nak postkan beberape parcel.Tb2 tekak terasa nak makan pizza.My friends too!Kali ni kami take away jer makan kt rumah.Malangnya kat pizza hut ni takde coleslow pun.Tak banyak pilihan=(next time order kt pizza restaurant terus jer.


Our pizzas!Tak sempat nk citer panjang2 semua ngap2 sekejap jer habis sebab kami sgt lapar=P Happy weekend darlings!=D

2 comments:

Cahya Qasehnya said...

Sedapnya. nak mkn piza juga lah. piza multi bake. hehe

delour said...

cahya qasehnya
pandai buat pizza eh darls?mesti lagi sedap dr pizza hut ni kan kan=)

tweet..

Followers