Friday, June 10, 2011

PEARL HAYA SEMEMANGNYA MENGUJAKAN.

Ade peminat Pearl Haya kat sini?Sayaaa(sambil lambai2 tangan).Hehehe.Secara personal aku minat corak dan color tudung keluaran Pearl Haya.Tapi harganya buat mata aku kelip2 banyak kali.Yelah dah cantik ofcourselah harganya pun cantik.Jadik aku cuci mata jerlah.Lainlah gaji aku ni lima angka mau aku borong tudung depa.

Sebelum ni aku tgk jer tudung depa tapi ntah kenapa bila aku tengok Pearl Haya Sport Hood ni tiba2 mcm jatuh hati pulak.

.


photo belas ihsan dr PearlHaya

Cantik tak?

Harus tengok harga jugak.RM100++ .Mesti mak aku dok bising2 klu aku beli tudung mahal2.Tapi mak nak pakai time raya.....fikir2 kan..hahaha..

No comments:

tweet..

Followers