Thursday, March 31, 2011

BLOGWALKING DAPAT 3 IN 1

''Saya tak payah blogwalking pun dh banyak trafik''

Ko dh femes bolehlah,ni baru nak merangkak blogwalking tu wajib.Macam kita baru pindah kt satu tempat tu, klu ko tak bertegur sapa dengan orang sekeliling mcmane ramai orang nak kenal ko.Klu harapkan orang lain tegur ko ckit jelah yg ko kenal nanti.

Tujuannya untuk kenalkan blog ko kepada ramai org.Dari ctu pasti ada yg akan jadi follower,bagi komen or terus jadi kawan ko.Kan 3 in 1 gtu.Lagi satu nak cepat naik trafik,ko blogwalking kat blog yg owner nyer tgh online.Macamane nak tau?Nama yg atas sekali dlm shoutbox/chatbox pastu ko tgk masa kt box tu.Bandingkan dgn masa ko.Dari ctu ko dh tau org tu online ke tak.Lagi satu update blog dulu bfr blogwalking.Hope korang paham ape aku cakap ni eh.

tweet..

Followers