Monday, March 28, 2011

DATING WITH RANGO.

Korang dh tgk Rango?Ni seminggu lepas punye citer lah.Aku tgk Rango semata2 kerana Johnny Deep.Aku peminat setia Jonny Deep ni dari dulu kala lagi.Merong Mahawangsa aku tolak tepi dulu asyik full jer memanjang.

teruk giler pic camera ni.adoyai.
Masuk panggung jer seat dh ok dh citer pun dh start aku boleh tido lak 15 minit gtulah.Intro citer ni giler slow and boring.

Alah rugi jer aku pilih citer ni tadi.Ingat kan best sgt=(

15 minit pastu aku sedor balik jalan citer pun dh laju ckit dr tadi and kurang membosankan.Bagi aku Rango ni ok2 jer takde yg menarik sgt pun untk budak2 aku rasa depa enjoy jer.Aku bagi 3 bintang untuk citer ni.

No comments:

tweet..

Followers