Saturday, March 12, 2011

UP TO 90% DISC!!!!!!

Pernah tak korang rasa cam boring sampai tak tau nak buat ape?Pernah tak korang rasa nak pecah otak pikir nk buat ape lagi coz sume bende korang dh buat?Lebih-lebih lagi hujung minggu kan.Klu aku takde aktiviti hujung minggu rasa nak lempang jer muka aku ni.Aku jenis tak tahan nak dok dalam rumah lama-lama takut2 berkarat pulak otak aku ni.

Jadinya aku browselah carik ape aktiviti2 best yg leh aku layan di tengah2 kotaraya ni..Meh korang terjah satu web ni namanya groupsmore mmg bguihh lah.Segala bende ade kat cni ko nak shopping,p spa,diving,swimming segala mak nenek sume tu ade.Mau tak melompat aku!

Lagi buntang mata aku bila setiap hari ade up to 90% disc.Jimat pun jimat enjoy pun enjoy.Tak boring dh hujung minggu aku.Korang try Groupsmore ni nescaya korang sokaaaa.Dh 10K rakyat Malaysia ni join takkan nk dok belakang lagi.Maimaimai!

No comments:

tweet..

Followers