Tuesday, February 22, 2011

RAJIN BACA TAPI...

Dah habes pun Gadis Semasa Sunsilk kt TV3.Aku ni jarang buat draft utk entry blog ni.Jadi bila ade masa and idea aku direct type jer.

Sesambil tu selang iklan aku baca Twenties Girl ni.Dari tahun lepas lagi aku tak habes2 baca buku ni.Yelah aku sekarang baca pun ikut mood.


Maybe sbb bfr ni aku kne baca buku yg hok tebal2 tu wat mood aku melayang jer.Aku lebih rela baca mags sgt best tgk baju,kasut and bags=P


Koleksi majalah yg aku ade setakat ni.Ade lagi sekotak kt bilik store.Inilah penghibur aku dikala aku boring.

lalalalalalalalala..hujan oh hujan aku lapar=P

No comments:

tweet..

Followers