Tuesday, February 22, 2011

THE MYSTERY GIFT

Terbau2 kari dr rumah sebelah.Lama dh tak perkene kari.Hujung minggu aku plan nk masak asam pedas namun hanya angan2 dihujung minggu aku mkn kt luar jugakkkk.Aii mcmane nak jimat ni..

Entry ni special aku nk ucapkn byk2 terima kasih to Siti owner of The Beautyholics dek kerana aku antara bertuah mendapat mystery gift dr blognya.Aku dapat parcel tu last week and sgt teruja okeh dh kata pun myster gift kan=P

The gifts
Aku dapat gift ni pun coz aku ade buat review ckit pasal my fav blogshop.Sungguh the baik hatilah u dear.Lagi menarik korang akan dpt RM5-Rm10 instant rebate.Ok pe tunggu lagi p terjah TheBeautyholics klu nak nmpk cntekk.^_^

No comments:

tweet..

Followers