Tuesday, January 11, 2011

TIPS PIKAT ANAK DARA

Laju je u klik.Hehehe.Nak tips ape mak dara?anak dara?anak ikan?Ohh over nampak.Kali ni kite sama2 membantu lelaki yg belum mendapat pasangan hati.Jgn hengat korang muka hansem senang dapat gadis2.Idaknyer!

Okeh kite direct ke tipslah ye.Jgan risau kali ni tak mnegcewakan.

1)Jangan gelojoh and jangan paksa.Perempuan mmg pantang dipaksa.Ape tah lagi tgk mat2 yg gelojoh.Aii xde selera.Kite nak ngorat kne slow steady bro.Baru dapat.Mcm memancing gak tali tu kne tarik slow2 takut ikan terlepas lak.

2)Penampilan tak selekeh.Biar korang nmpak elok dimata perempuan tu.Mcmane nk nmpak elok?Pakaian senonoh ckit and jgn over gaya.Kadang2 simple dan bersih dh cukup utk menarik minat si gadis.Mcm pmpuan klu nk jmpe seseorg die akan bersiap cantik2.Mcm gtu jgklah lelaki.Jgn hengat pmpuan je yer.

3)First time owez guy.Yg ni part blanje2 lah kn.First time jumpe tu tunjukknlah betapa gentleman nye korang.Korang kne sesiap duit poket tu.Sbb korang yg kne pay.Mula2 tu bwk mkn jer dulu,shopping2 nnt dulu.Korang kne kenal gadis tu mcmane dlu.Takut ade yg nk paw korang jer.

4)Kne pandai mengarang kata2.Perempuan suka dipuji.Tapi puji tu biarlah ikhlas ye.Puji2  ni buat hati die berbunga2.Kira korang kne belajar berbudi bahasa lah.Perempuan suka lelaki yg boleh menggembirakan dirinya sewaktu dia berduka.

5)Perhatian.Itu kuncinyer utk buka hati perempuan=D

No comments:

tweet..

Followers