Saturday, December 24, 2011

Why Facebook Timeline??



Awat payah sangat aku nak memaham facebook timeline nih Mark Zuckerberg oii??Pusing2 carik mana nak upload gambar..aku ni suka yg se'simple' je kalau yg bertanduk sana cni mmg aku tak gemar...japg gigihlah aku blaja satu2 sebab dah takleh tukar kan..Stop2 bebel oklah selamat berhujung minggu readers!!Klu rajin tu jenguk sorga bag ku CNI =)

Pic kredit to google.

4 comments:

Zik said...

senang jer fb timeline nih... nak tak nak kena guna jugak.. dah bukan kepunyaan kita..huhu

delour said...

zik
ya tengah memanjakan diri dengan fb timeline nih=P

NOVA said...

aiyokk..!! fb timline nie memang bertukar sendiri ke..?? ke kita yg bwt dia leh jadi macm tu...??

delour said...

nova
die bertukar sendiri tp klu nak wat sendiri pun leh jugak...

tweet..

Followers