Monday, November 14, 2011

Sesi makan-makan di Jusco!

Monday morning=( Adik-adik yang nak ambik exam SPM pagi ini GudLuck tau!Hope ada adik-adik yang dah baca Apa Yang Perlu Anda Lakukan Sehari Sebelum SPM nanti takut ada yang terlupa.

Hujung minggu saya habiskan di Jusco saja.Taknaklah jalan jauh-jauh baru tengah bulan ni nak save untuk Year End Sale nanti=P

Lunch pukul 3 makan nasi ayam sebab dari semalam asyik berkokok nak nasi ayam.

Waaa saya dah jumpa coloured pants yang saya nak sangat tu.Dah bosan asyik pakai jeans jer.Cuma confident or tak jer nak pakai.Jadi kita tunggu hujung bulan yer.



Makan lagi tart telur & Cheese Bread.Yummyyy!!!

Dah nak balik carik kaya ball kegemaran saya.6 bijik dah masuk perut sebab tu tinggal 4 jer.Makan panas-panas baru sedap.

Rumah ditinggalkan dalam keadaan yg hmmmm...Ok2 saya kemaskan=P

YES
YES
YES!!!!
cepatlah hujung bulan=P
Pic kredit to google.



No comments:

tweet..

Followers