Sunday, October 16, 2011

Lady Gaga's Trademark Block Heels!

Inilah yg kita namakan mangsa fesyen.Sape yang tak kenal dengan lady gaga.Die nak jadikan super high block heels tu sebagai trademark die.Giler ke apo!Nak jugak aku tengok macamane die berjalan dengan heels tu mau kite tengok lady gaga mengesot lak nanti.


Kalau kucing sepak heels tu pun leh jatuh tauuuuuuuuuuuu.

Kene parking tangan kat bahu bodyguard lak.

Kan dah kata takleh nak jalan punnnnnn.

source HERE



20 comments:

Ungu Violet said...

hadehh...wat menyeksa diri jer..huhu

Iwanski said...

umangg aii..

LMonster said...

LADY GAGA BUKAN MANGSA FASHION LA BODOH! SHE IS FASHION ICON, CFDA AWARDED HER AWARD, SHE PUSHES BOUNDARIES. DONT TALK ABOUT HER IF YOU KNEW NOTHING.

delour said...

ungu violet
mmg seksa pun kan...=P

delour said...

iwanski
nak try tak heels lady gaga tuh??=P

delour said...

LMonster
Aik kasi linklahhh...Trylaaa heels die tu g beli barang dapur ke jln2 kat taman ke..sometimes ade bende yg kita buat tu tak sesuai dik dengan dunia realiti..jgnlah bodoh2..xbaek=)

ღ αεn ツ said...

Gila ah. HAHA. Bahaya betul =.=

محمود احمدی‌نژاد said...

macam2 minah pelik ni punya fesyen.
lepas tu yang bodoh pula pakat ramai2 tiru

Cik Tetra said...

aihhh..menyampah tgk lady gaga..x tau asl ramai yg suke dia...pelik2..

CikNuwairah said...

tu dia...pinjam buat baling pa per pun orait gak kasut tu..hehehe..

Hafizzi Aziz said...

bengong natang nie..hahaha

delour said...

aen
aa bahaya aen silap teknik pakai leh pth tulang kaki...hahaha..

delour said...

Mahmoud Ahmadinejad
tulah pasal..kdg2 ade yg boleh diikut tp klu dh gni melampau lah pulak kan..karang byk pulak yg bermalam kat sepital..=)

delour said...

Cik Tetra
ntah akak pn pelik jgak dear=P

delour said...

CikNuwairah
Simpan sebijik lam handbag ok gak kn..ade sp2 kacau kite ketuk jer dengan heels tu..Comfirm pengsan..hahaha..

delour said...

hafizzi Aziz
bengong kn dh xrupe kasut dh tu..hehe..

Farhana Basri said...

seksa diri sendiri. -.-'

aisya said...

kwn bleh tnye bnde tu kasut ke? mcm batu nisan je.. =)

delour said...

farhana basri
yup..kite lak cian tgk die gtu..hehe..

delour said...

aisya
hahaha..kelakarlah awak!Batu nisan kut..^_^

tweet..

Followers