Thursday, September 22, 2011

Raya Tak Jadi di Mataku...

Korang dah tengok movie Raya Tak Jadi?Aku baru sempat nengok 2 hari lepas. Mungkin sebab Apek & Johan tu yang buat aku tertarik nak tengok movie ni. Movie start dalam pukul 8pm gitulah. Kemain sejuk panggung ko. Gigil2 dibuatnya...


Intro jer tiba2 mata aku tertangkap something kat skrin tu .Bila aku nampak jer aku tau aku dah buat SILAPPPP BESAR!!!Ape yang aku boleh bagitau movie ni tak best mane pun. Biasa2 jer macam korang nengok citer kat TV tu. Bukan aku sorang jer tau budak2 yg dok sebelah aku siap keluar panggung uolls.Plus dengan tempat yg tak selesa lagi. Silap!Silap! 




Star : 2/5.
pic kredit to GoogleImage.


2 comments:

afzalsukasuki said...

gambar ape tu?macam tangan orang kan?err

delour said...

afzalsukasuki
eh baru perasanlah..rasanya tangan org kut..

tweet..

Followers