Tuesday, September 27, 2011

Disamping Orang Tersayang..

Perkara paling best kat dunia ialah bila kita berada disamping orang tersayang.Walaupun sekejap tapi moment tu terasa sangat bahagia=)


Kiteorang satu family dah plan nak lepak2 jap kat pantai. Alah saje santai2 tenangkan otak serabut ni.Family  with my uncle la. Depa dah meroyan nak mandi laut. Ok kelauuuuut lah korang. Aku bantai pakai suar putih jalan2 ke pantai aduhhhhhh perit aku nak mencucinyaaaaa!!!


Dua orang yg paling meroyan nak rasa air laut. Mandilah korang aku dah tak herannn.Chewaaahhhh=P


Mak akulah paling setia tunggu barang2 kiteorang. Mak aku tak minatlah nak basah2 ni leceh nak tukar baju lagi.Korang nak tau mak aku tengok ape tu????Aku bagitau mak ade orang pakai bikini kat sebelah tu.Mak aku tolehlah.=P Memang ade pun siap aku sempat snap lagi.Korang nak tengok??lalalalalalalala....=P 


Dah name lelaki berani tul mandi ketengah2 laut. Mak aku dok jerit2 jer tu.


Ni jer keje aku ngan adik aku sepak buah kelapaaaaaa..Oii takde keje lain ke!!!


No comments:

tweet..

Followers