Tuesday, September 27, 2011

''All Your Love'' Siti Nurhaliza nampak Merahh!!



Wow Siti nampak merahhhhhhh koooo.Gambar ni adalah sempena pelancaran album Inggeris pertamanya di Starhill berjudul ''All Your Love''.Ade yg mcam tak setuju Siti nyanyi lagu Inggeris tapi aku rasa die nak target international sales lah tu. Klu lagu melayu tu omputih sana dok nganga jer tak paham satu patah pun. Bab bahasa Inggeris Siti tu biar dia settle sendirilah yer..


Inilah die album terbaru Siti yg telah terjual sebanyak 3000 unit untuk salinan pertama. Ade komen yang kata cover album Siti macam cover album dangdut 80an jer.Hehe.Ape komen korang.

Pic kredit to BeautifulNara


No comments:

tweet..

Followers