Tuesday, August 2, 2011

BILA BLOGKU DIGUGAT BLOG GAY



Sipi2 jer pun dah ade aura muka menarik gtu.Kira klu gadis2 tengok ni mesti banyak yg minat.Tapi sayangnya si gadis tiada peluang langsung kerana hanya lelaki yg layak mendampinginya.Korang faham maksud aku kan.?

Budak2 ni ade blog jugak(korang carik sendiri),dalam 3/4 entry gtu tp pageview dah ribu riban.Jangan kau mimpi nak sound ke nak bagi nasihat ke kerna No Shoutbox & disable comment.Blog depa tu umpama diary kehidupan merekalah tempat meluah rasa kasih sayang mcmtu.Errrkkkss.

Budak2 lagi tapi kenapa jauh menyimpang dik,Kita tak mampu buat apa2 utk bantu mereka cuma kita boleh berdoa semoga terbuka pintu hati mereka sempena bulan Ramadhan ni.

1 comment:

qamarguyz said...

salam ziarah..
adeii..tak tahu nak kata apa..
memang 'rapat' ngan life diorang ni, c0z pernah ada rakan-rakan sebegini..di sana sini..
k0t yer pun jangan la pamer aib sendiri!

nyway saya nak bagitahu..
ada tag untuk sis..
jenguk-jenguk la yer =)
TQ

tweet..

Followers