Friday, August 5, 2011

BETUL KE SIMPLY SITI TAK HALAL?







Betul ke produk SimplySiti tak halal???Ade terbaca di blog Abg Ben tadi?Risau jugak bab halal haram ni kan.Namun selagi kita ade rasa ragu2 dihati baik kita hold dululah penggunaan SS ni.Selepas pihak Siti dan JAKIM jelaskan isu tersebut barulah senang ckit hati.

Aku bukanlah pengguna produk SS cuma perlu ambik perhatian kut2 ade family2 kita yg dah guna.Sama macam kes butter utk buat kuih tu.

Ni jawapan Siti Nurhaliza dalam twitternya:

''Semua produk SS & berus yg digunakan dalam produk adalah mendapat kelulusan HALAL daripada JAKIM dan pemeriksaan adalah dibuat sebelum setiap produk dihasilkan & kita akan mengenal pasti dan memperbaikki setiap usaha untuk memastikan setiap produk mendapat kelulusan JAKIM''

Masih ade keraguan lagi?Kita tunggu pengumuman rasmi dari pihak2 yg berkenaan nanti=)

No comments:

tweet..

Followers