Friday, July 15, 2011

BAJU RAYA INSPIRED BY VICTORIA BECKHAM!

Macam tahun2 lepas baju raya aku mak aku yg settle kan.Aku hanya pakai n komen jer.Hahaha.Tahun ni aii tak tau pulak mak aku senyap je ke aku kene carik sendiri nih.=P

google

Nampakkah kamu tunic si Victoria itu??Yeahh color  itulah yg aku dok bising2kan kat adik aku suh die carik cepat2.Sekarang buat baju dah takde hal,last2 minit pun aku kasi kat adik aku jer.Dua tiga hari cmfirm siap.Pasni lehlah bangga color baju raya aii inspired by Victoria Beckham!Wahhhh tak agak2=P

No comments:

tweet..

Followers