Wednesday, June 8, 2011

GAMBIT KENE TEGUR!

Seperti yg sedia maklum still heboh lagi pasal klip video PremaYin arahan Gambit yg mempunyai unsur2 yg kurang enak ditonton.Ramai dh yg bagi pandangan and agak tidak sesuailah dengan budaya kita.Semua org tahu ini Malaysia yg mengekalkan budaya bersopan santun.Tiba2 keluar video klip ala nak buat citer porn.Apalagi sentaplah kan.



Klu korang bace tweet si Gambit tu korang dh tahu mamat ni perangai mcmane.Makin dilayan makin menjadi2 perkataan yg tak sepatutnya keluar.Baru2 ni SENIMAN ada tegur jangan nak bandingkan hasil karyanya dengan filem lain sebaliknya bertanggungjawab dengan apa yg dh die lakukan.Tindakan Gambit menghasilkan klip video tersebut  dianggap tidak bermoral dan mencemarkan imej negara WALAUPUN DIPASARKAN DI LUAR NEGARA.

Orang dh tegur tu terima jelah and lagi satu bila dh minta maaf tu biar ikhlas jgn makin banyak pulak songeh ko.Ke mamat ni nk publisiti jer.

5 comments:

Jay said...

mamat ni mmg nak publisiti je...muka hensem perangai ya allah...nama pun gambit saifullah..saifullah means pedang allah...tapi perangai tak sama dengan nama yang cukup besar..

delour said...

jay
yess die tau yg vid tu nnt wat kontroversi tapi dia tetap buat jugak..thats publisiti murahan!

delour said...

jay
yess die tau yg vid tu nnt wat kontroversi tapi dia tetap buat jugak..thats publisiti murahan!

Jay said...

yg pelik alasan dia untk pasaran amerika???takkan orang amerika nak dgr lagu mcmtu???hehehehe..pendapat Jay lah...

delour said...

Jay
hahaha..betul tu funny kan..mcm syok sendiri jer..

tweet..

Followers