Tuesday, June 7, 2011

ATOK CEPAT SIHAT.

Tadi aku call mak saje nak sembang2 and gosip2.Hehehe.Kebetulan mak and adik aku kat rumah atok jadi aku sempatlah nak borak dgn atok and nenek jap.

Masa borak dengan atok die bagitau die tak sihat.Dada and perut atok kerap sakit.Aduh!automatik jantung aku ni dupdapdupdap.Atok aku ade sakit jantung jadi sepanjang usia tua atok asyik ulang alik ke hospital jer.Aku dah start risau bila atok bagitau ''sampai bila lagi ntah atok leh hidup ni''.

Aku sentap giler2 ah=(



Doakan kesihatan atok aku.

No comments:

tweet..

Followers