Wednesday, May 18, 2011

NEW BABIES IN THE HOUSE

Selepas kegagalan aku nak pelihara kucing haritu hati aku ni gatal jer nak ade pet.Ape yg best ade pet ni korang takkan rasa sunyi tau.Semacam ade something teman ko bermain,makan,tgk tv,kemas rumah.Sekarang ni  aku ade new babies in the house!!!Bukan kucing bukan hamster tapi ikanggggggggg.




Personally aku tak reti langsung nk pelihara ikan ni pun aku just agak2 jer and pilih ikan pun aku tgk mane yg agak2 ok n senang nk jaga.Sayangnyer kedai yg aku terjah kul 8.30 pm tu tak banyak pilihan.Ikan yg ade pun yg jenis biase2 jer.Akuarium comel aku tu kosong jer kan karanglah bila aku rajin ckit aku pegi kedai ikan topup aksesori.

2 comments:

Mustaffa Khairul Azzam said...

bela kasi besar-besar...
nanti boleh goreng..hik hik

delour said...

mustaffa Khairul Azzam
hahaha...kne bela banyak2 ni baru best goreng^_^

tweet..

Followers