Tuesday, May 17, 2011

I NEED A NEW CARDIGAN

Cardigan first aku color grey plain and second cardigan color plain black.Aku takde banyak cardigan sbb aku slalu beli dress yg lengan panjang.Setakat ni ade 2 tu jelah yg aku asyik ulang2 pakai.Maknanya kat cni i need a new cardigan!

from female mag

Black and white stripes cardigan.Cantik tak?Yg ni kira dh biase sgt aku jumpa tetapi yg aku nak tu vertical line!Garisan menegak lebih sesuai utk menyembunyikan bentuk badan aku yg beso ni.Hehe.Biar aku survey dulu dh jumpa aku postkan pic kt cni.Bagi aku syurga beli belah terbest di KL ni ialah Sungei Wang.Banyak pilihan and harga pun berpatutan.^_^

No comments:

tweet..

Followers