Monday, May 30, 2011

DATING WITH CAPTEN JACK SPARROW.

Macamane nak citer klu takde photo?Ok2 memang silap akulah camera dalam bag tapi malas nak keluarkan.Sangat leceh sebab camera lebih besar dari handphone.Kan best klu camera handphone aku ni bertaraf 5 bintang.


Jadi aku bermodalkan photo tiket ni jelah.**bukti aku p tgk movie Pirates of The Carribean okehhh** Disebabkan banyak sgt manusia aku tgk movie tu terdongak2 tersenget2 kepala aku ni.Sakit hati bila dapat seat depan sekali T_T.Yang bestnyer ni first time dalam hidup aku tgk movie kat cinema seolah2 tengok DVD cetak rompak.Boleh pulak tengah syok2 layan Kapten Jack Sparrow tiba2 stuck pastu blank.Aku kira dua tiga kali jugaklh.Booooooooooooo penonton2 buat perangai.Hahahaaha.

Beberapa minit pastu semua kembali normal.Jadi kepala aku mula balik tersenget2.''Nobody perfect''!Aku keluar panggung tersengih2 sebab puas hati dapat tgk Jonny Depp**slappp**

No comments:

tweet..

Followers