Tuesday, May 31, 2011

AKU DAN PENGKID.

Pengkid dalam bahasa Inggeris ape ye?Saje nak berkongsi dengan korang pengalaman aku ni.AMARAN!Jangan sesekali menuduh aku berhubungan dengan Pengkid.Aku STRAIGHTTT .Ok aku bagi nama si perempuan ni Meli(bukan nama sebenar).Mula2 aku kenal Meli dia normal lagi.Dah die sama sekolah dengan aku jadi aku taulah.

Semua benda ni bermula bila die start ade Boyfriend secara maya.Depa ni dh berhubungan selama setahun klu tak silap akulah.Meli sayang giler2 ah dengan boyfriend die.Namun hujan ditengah hari.Boyfriend yg die sayang2 sangat tu rupenye perempuan.Aku tak pandai nak citer betapa frust die time tu.Tengok muka dah tau.

Pastu Meli,aku and kawan2 yg lain dok hostel.Bermula dari situ rambut,cara berpakaian and cara bercakap die berubah.Seolah2 bercakap dengan lelaki.Dan die dah pegang tittle ''Perempuan paling hensem'' kat hostel.Memang tak dinafikan sesiapa yg kali pertama tgk Meli mesti korang ingat die lelaki.

Yang paling aku tak lupa satu hari die stuck kat luar hostel jadi die tepon kiteorang.Bila sampai je aku terkejut tgk dua perempuan gaduh pasal nakkan Meli.Terpaksa jugak kami bagi alasan warden OTW nk jumpe Meli.Terus dua budak pmpuan tu larik.Tetapi se''lelaki'' mane pun Meli tu depan kiteorang jugak die takleh nak tipu.Sifat perempuan die tu tetap ade lagi.Last aku berhubung dengan die 7 tahun lepas.Entah macamane rupe die sekarang.

1 comment:

Aku Afzal said...

ai tak puas ati tol kalau tengok si penkid jenjalan berpegangan tangan ngan awek manis..adeh tertikam hati den ni ha!

tweet..

Followers