Wednesday, March 23, 2011

KENAPA HARUS BACA BLOG?

Ok 2 tahun lepas aku start blog with zerooooo.Tak tau ape2 ko.So aku mulakan dgn blogwalking dan exchange link dgn blogger lain.Time tu aku tak reti lagi mcmane nk blogwalking dgn betul tapi hasil dari blogwalking,aku dh dpt list fav blog yg aku kene baca hari2.Serius best okeh.

Semakin lama aku dh bijak ckitlah pasal blog ni and sampai sekarang aku lebih baca blog dr tgk tv sebagai sumber ilmu aku.Bangga giler bila geng2 gosip aku tanya ko dh dga citer ni?citer skandal si tua tu?Aku mulalah sengih2 pasal pe???Pasal aku dh lama tau dr depa.Dari blog juga aku dpt agak2 citer ni betul ke tak ke fitnah sesaje.News jangan cakaplah aku online jer.Kdg2 layan gak news kat tv tu(sambil kenyit2 mata=P)

Lagi2 pasal tempat makan yg best2 banyak blog yg buat review.Aku paling suka baca blog makan2 ni coz karg aku nak try jugak.Review pasal skincare,makeup2,fesyen semua jadi kegilaan aku.

Jadi kesimpulannya aku takleh nak hidup klu tak baca blog.=P

3 comments:

Alin Marlini said...

Kadang-kadang kan Delour..walaupun hanya di alam maya...tapi macam dah kenal lama sangat even tak pernah bersua muka...

Kak Alin lebih suka layan blog dr FB...hehehe

Salam perkenalan

delour said...

Alin Marlini
Betul tu kak!!Alam maya ni umpama first step yg kita buat utk tambah kawan.Bagi D org kt alam maya ni lebih ramah dr yg diluar sana.Hehehe.

Salam perkenalan jugak Kak Alin=)
tq follow blog D yer.

gunners fc said...

sya suke baca blog jgk...blog ni best jugak...;-p

tweet..

Followers