Thursday, March 24, 2011

ADEGAN 18SX

Pernah tak tgah korang duduk2 tgk tv tiba2 boleh pulak pelakon2 dlm TV tu kissing2 or touch2 yg ala2 18sx gtu and anak2/mak ayah korang pun tgah join sama.Ape yg korang buat?


a)buat tak tau jer
b)malu sambil cover baca majalah ke
c)korang bla dari ctu
d)tambah sendiri eh


Okeh aku pernah pegi satu kedai makan kt ni.Kira menjadi kebiasaanlah kan kedai makan pasang TV.Tgah2 makan adelah adegan 18sx ckit(banyak jugaklah) yg omputih tu buat.Time tu ramai tul orang yg makan kt ctu.Yg lelaki direct jer mata dieorg kt tv tu,yg pmpuan lak tunduk2,ade yg borak2 dgn kwn pmpuan die,tapi ade jugak yg join same tgk.


Klu kt overseas tu takde hallah depa pun tak kisah.Tapi kita dok kt Timur yg pentingkan adab sopan kn.Aku taknak bebel panjang k back to the topic ape yg perlu kita buat?


Klu akulah dalam keadaan gtu aku tunduk jer agak2 lama ckit baru aku angkat pale.Klu ade budak2 sebelah aku tutup mata depa mata aku lak bulat tengok.Hahaha.Aku gurau lerrr.=PTak pun aku tukar jer channel lain senang citer.=)

No comments:

tweet..

Followers