Wednesday, November 24, 2010

USIA KAMU PANDAI MASAK NASI???=P

googled
Klu ditanya kat saya nak jawab pun malu**blushblush**Okeh kita buat intro ckit,saya mula masak nasi sendiri masa saya ditugaskan kt sebuah pulau dulu.Kat ctu kene segala mende buat sendiri.Org pun tak ramai,nasib baik ade lektrik and air klu tak ke lautlah saya cari air.Hehehe.Bfr tu pernah jugak buat tapi mcm tak menjadi jer.Lembiklah keraslah tak masak pun ade.(janganlah gelak=P)Siap saya call my mum tanya mcmane.Hahaha..my mum gelak besar klu ingatkan perangai saya tu.=P Semua tu jadi masa saya 20 years old!!!!Okeh dh leh gelak.=PKorang lak??

4 comments:

eyndayusoff said...

Sejak kawin hehehe...dulu masa anak dara semua mama buat siap2 :-p

=MissRynn= said...

tingkatan 3.. kena kerah belajar masak.. mencik sgt masa tue.. tp skang...sgt menghargainya.. kui2x

saya_arief said...

senang je tanak nasik.
;p

kHaLis said...

baru blajar jgk..hehe

tweet..

Followers