Wednesday, November 24, 2010

TIPS RAMBUT ALA HANIS ZALIKHA

Semalam kureng ckit pasal entry artis kerana saya ade byk citer pasal diriku yg nak ditulis(3 entry jer punn).Sekarang saya dah boleh tulis entry dgn tenang kerana hal yg satu itu sudah settle.Alhamdulillah.

Saya pasti ramai reader blog Hanis Zalikha kan.Tgk rmbut Hanis tu waaa bila akak nak ade rambut gtu yer!!Dalam satu entry dia ada ckp nak dpt rambut cantik gtu.Cuci rambut malam jer,bsk bangun tak yah cuci.Cmfirm rambut cantek.Iyer sememang btul.Sesape yg tak try lagi tu lehlah cuba.Nescaya husband anda jatuh hati lagi pas tgk rambut korang tu.

Hari ni saya cuba petua dari nenek.Katanya nak buang panas di kepala.Sesuai utk kt budak2 yg tgh demam.Jom!mudah sgt=)

semangkuk air

dan

Pucuk muda pokok bunga raya.Rumah nenek ni melambak pokok bunga raya.

Kemudian,daun tersebut diramas di dalam air sehingga ia menghasilkan lendir.Pastu korang letaklah kt kepala mcm org pakai shampoo tu.Sejukk...

No comments:

tweet..

Followers