Saturday, November 13, 2010

ANUGERAH CEMERLANG

Selepas beberapa hari menghirup udara segar di tempat org,saya decided balik jer memandangkan my sis pun nak balik kampung.So kiteorg balik sama2 haritu.Puas hati dapat tgk tempat menghijau gtu.Bukan kat kampung tu xde pokok hijau tapi saje mengada=P


Lepas my sis habis interview terus g terminal bas.Lama seh haku tak naik bas nih.Last naik bas tu masa saya masih kat sekolah menengah lagi.Dah berapa tahun dah ni..


Dulu masa arwah ayah saya masih ada dialah yg dtg anugerah cemerlang adik2 sekarang mak pulak yg ganti.Kebetulan saya dah balik mak ajak sekali nengok jer katanya.My sis pun naik pentas jugak jadi saya nak ambik pic lah,alahai rupanya tak bolehhh.Tak apelah ko turun pentas baru aku ambik gambar ko ye dik.Selesai jer balik rumah terus zzzzzz.Capek!

2 comments:

misyamissyou said...

lorhh..penat posing skali xdpt snap..cian adik..

delour said...

misyamissyou
tu la pasalll dear..hbes jer majlis tu pic muka die jer dlm cam tu..hehe..

tweet..

Followers