Saturday, October 30, 2010

PRESENT FOR SISTA

Hujung minggu adalah masa yg sesuai utk browse through web2 yg menarik kan.So saya ingat nak carik something for my sista memandangkan die dh score very good result dlm exam die.Sayang kan kt Malaysia ni jarang nak jumpe mende2 yg menarik.Maksud saya yg sale online.Klu xjmpe agak2 saya beli time balik jer nnt.I decided to buy pendant for her.Haritu die dh beli plain necklace.Nak kasi lagi menarik pakai dgn pendant mcm kt bwh ni.

Both of us love butterfly=)

my sis suka pattern2 mcmni.Myb saiz yg kecik ckit better kut.

Saya pernah jumpe pendant ni dlm youtube.Cantik!

flower for feminine look

if ade kt cni saya nak dptkn satu utk my lil sis

See i love butterfly.

kene cari cepat bfr fly back=0
xoxo

1 comment:

eyndayusoff said...

Suka yg bentuk flower tu :-)

tweet..

Followers