Wednesday, October 6, 2010

[NUFFNANG]DULU KECEWA SEKARANG GUMBIRA

Saya mula2 serius berblog tahun lepas bulan February.Kira blog saya ni masih setahun jagung lagi.Saya seorg yg simple tak suka menulis.Bagi saya banyak yg perlu difikirkan bila kita start menulis.Jadi saya cuma buat yg ringkas2,tulis pn main bantai je.Lama2 saya mula suka bila ada org dtg bagi komen.Serius saya teruja setiap kali melihat 1 comment di dlm draft blog.Maknanya ada yg baca=)


Di awal berblog saya xpasang advertisment pn saya baru tau bila ada blog yg buat entry pasal nuffnang.Saya pn ikut skali tak tau pn mcmane nuffnang berfungsi.Selama 3-4 bulan saya cuma dapat  RM0.25 saje.Jadi saya pn xambik endah.Sebulan selepas itu earning saya makin naik!Saya mcm tak percaya.Sehinggalah saya dpt cash out RM65.25 tunai!.


Sepanjang setahun saya xpernah dpt ape yg kamu sebut2 sebagai buffered earning.Saya kecewa jugak.Mcmanelah rasanya ada buffered itu.Apa yg saya buat saya blaja dan ambik ilmu dari blogger2 yg berjaya.Setiap tips yg dikasi saya berusaha ikut.Alhamdulillah trafik blog saya semakin menaik walaupn secara perlahan2.Dan saya dapat buffered earning akhirnya.Tahun ini buffered earning tidak putus2 dtg ke blog saya.Syukur!korang nmpak tak saya senyum lebar ni=))

2 comments:

DaHLia said...

congrates!!!
Nuffnang baik kan... :D

Omu Rice said...

aper??? buffered earning....nak tau gak...

tweet..

Followers