Monday, September 27, 2010

BILA ORG LAIN TUNJUK EARNING

googled
Nak jeles ke sbb org tu seolah2 mcm menunjuk2?suka ke?or korang buat xtau jer?Jawapan yg terbaik adalah suka.Aihhhh org dapat duit kita nk suka lak..Saya kata suka bersebab bukan main tibai jer.Bila seseorg tu dpat earning yg melambung2 korang dapat kepentingan disitu.


Pertama,bukti earning tu mengesahkan dia seorg blogger yg berjaya.Dan confirm2 korang leh blaja cara dia buat  entry blog.Dptkan tips dari dia untuk cara2 membuat entry dan juga cara menaikkan trafik.


Kedua,semangat berblog.Dalam tak sedar bila korang baca tentang earning dia semangat korang akan berkobar2 nk jadi mcm dia.Walaupn xdpt kumpul sehebat dia tetapi ada peningkatan hasil dr blog anda berbanding bulan lepas.Apa macam?


Saya lagi suka klu tgk org postkan pasal trafik and earning blog mereka.Dari situ saya dh tau kemana saya nk tanya klu sesat jalan ye tak.Positive minded boleh hilangkan hasad dengki=) PEACE!

tweet..

Followers