Monday, September 27, 2010

ADUAN DALAM BLOG

Bole tak klu harini terus ke hari selasa.Sbb saya tidak suka isnin.=P.Pagi2 dah nak kene settle mende yg wat kepala saya pening.Yang peningnya bila berurusan dgn jabatan kerajaan.Servis tu agak lemb** disitu.Tidak semua ye.Mungkin ada web jabatan kerajaan yg tak update their phone and fax no.Commonlaaa skrg kebanyakan rakyat Malaysia gune servis secara online.Even saya kirim email pn no reply.Yg lagi sakit hati saya call and jawapan yg saya terima ''no yg anda dail telah ditamatkan perkhidmatannya''.Aiyaaa..Nak senang direct pusat jer.Sorry readers harini sesi membuat aduan..hehe





No comments:

tweet..

Followers