Sunday, December 26, 2010

PLAYER GANTENG IRFAN HAARYS BACHDIM

Dipagi ahad bangun awal mcam tak caye jer.Selalunyer matahari dh nak tegak baru buka mata.Ini kerana saya tak dapat tido semlaman hanya 2 jam je lena pastu celik balik.Atas sebab bintik2 merah di badan ini.Terseksa betul kne penyakit mcmni.Paling teruk dikaki dan tgn.Nasib baik badan n muka takde.

Kecewa jugak sbb dh plan nak tgk bola tapi tiket tak beli pun.''Kite tgk kt tv jer mesti ade live''bunyi mcm kedekut jer nak beli tiket.Xpe!lagipun segan ada bintik2 mcm ''chickenpox''(betul ke ejaan tu) di lengan.Cepatlah sembuh saya dah tak tahan tanggung derita.Pagi2 saya dh telan air kelapa sambil tgk spongebob.

Tb2 masuk ke suzuki cup nyer website sbb nak tunjuk sesuatu kat korang.Kawan saya cakap ade player Indonesia yg ganteng!Harus kita carik namanya.Irfan Haarys Bachdim!dpt dh jom google pic pulak.Dlam Website suzuki cup dia tak cukup ganteng dimata saya.


sekarang dh boleh lihat dgn senang hati=D

No comments:

tweet..

Followers