Friday, September 24, 2010

DARI LCCT KE KL KE SAFI RANIA...SAJEEE!!

Tamat sudah cuti ku!So semalam saya fly back home.Sedih jugak bila mengenangkan terpaksa tinggalkan my mother alone.Takpelah mybe hujung tahun ni saya jumpe keluarga balik.Balik kali ni tak excited sgt pn sbb banyak keje yg menunggu.Lebih kurang pukul 4.45 pm saya sampai LCCT dan magrib baru sampai rumah.


Waktu balik tu hujan renyai2 jer sampai KL dh start hujan lebat.Letih tapi cam tak dapat nk lelapkan mata.Sampai rumah baru membuta ko!Maka selepas ni mula baliklh dgn dunia blog.=)


crop

Muka happy ye tapi hati sedih tu.Hahahaa.Tu latest pic selepas 7 bulan pakai Safi Rania Gold.Ape pendapat korang ada perubahan tak=P Masa balik kampung haritu sedara2 tanya pakai produk ape so ape lagi buat promolah.Potpetpotpet tau2 ada yg nk beli.HaH!!Bukan nak membangga diri tetapi ingin berkongsi itulah gunenya kita ada blog kn.Setakat ini jelah dulu ye karang saya citer lagi.Xoxo.

tweet..

Followers