Tuesday, August 17, 2010

SIMPLE DAILY LOOK

super simple sbb saya tidak berape pandai mengolah(ceh ayt!) makeup
pop up black color seolah2 sedikit smokey gitu.
 boleh choose nk letak eyeliner/tak
saya letak eyeliner putih kt waterline
and finished dgn mascara
ok done!

psst:maafkn kening serabut saya.=P

8 comments:

Abu Luqman said...

SALAM ORANG DULU TAK PAYAH PAKAI MASCARA PUN..PAKAI CELAK JE...ORG LELAKI TGK TAK KALEH DAH AIH

Onelove...Jambu merah warna said...

cntik2.. suke mekap mata yg ni..
tp wani x pndai sgt.. tau pkai eyeliner je..hu2..beli eyeshadow byk2 tp x pkai T_T

delour said...

abu luqman
skarg mascara dh mcm wajib bg bulu mata pendek mcm saya ni..hehe

delour said...

onelove
sme jer mcm saya xreti gune eyeshadow..yg pic tu gne eyeliner n eyeshadow hitam sajer..

chibiehazs said...

i pon suke pakai eyeliner.. tp mata da bulat besar.. takut pulak org lari.. so jarang dapat makeup mata.. hehee

eynda said...

Pandai jugak mekap mata...akak tak lulus lagi :-D

delour said...

chibiehazs
mata bulat cantik tu dear..pkai eyeliner tu nipis enough nk tonjolkn mata cantek u tu=)

delour said...

eynda
sy lum lulus lagi kak..=P

tweet..

Followers