Wednesday, August 18, 2010

DEAR FOLLOWER



hai..hai..hai..puasa korang camne?Ade yg dh tggal puase ke..hehe.Tgk bilangan follower kt bawah alhamdulillah byk jgk dh tu walupn 500 pon xampai.Thanks sgt2 sbb sudi follow blog simple saya ni.Korang msti pernah terpandang dlm chatbox/shoutbox msg kwn2 kite nk kite follow blog die.Bagi sya xdehal dgn bende tu sume.Tak terganggu pn emosi saya membacanya.Ada yg saya follow ada jugak yg tak.Plss jgn marah yer.Banyak sbb nape saya follow blog awk.


1-Blog awk cantek n comel
2-Blog awk byk info berguna
3-Gaya penulisan awk kelakar
4-Awk slalu lawat blog saya
5-Ada resepi best
6-Awak peramah n baek
7-Awak suka share ilmu2 yg awk ada terutama dunia blog
8-Blog awk bagi semangat kt saya(hari2 sy akan baca blog ini)
9-Cara awk jawab komen saya


nak disenarai byk lagi.Jadi saya senang citer saya ada byk sbb follow blog korang.

8 comments:

saya_arief said...

blog saya cam ne..
hohoho.
:p

sueRAFE said...

tatau nak komen apa :)

yott said...

tinggal pesan kat sini..ade wordpress tadi..
chatbox tak bole la delour

eynda said...

Trima kasih jugak sebab follow blog akak.... :-)

delour said...

saya_arief
blog u gedebamgedebommmm!!!=P

delour said...

suerafe
dh komen dh tue=P

delour said...

yott
thanks laling**wink**

delour said...

eynda
blog akak xjemu membacanya=)

tweet..

Followers